(05) 398 30 00 tajnistvo@osdeskle.si
Select Page

Tudi letos so pustne šeme zavzele svoja mesta v razredih. Na razredni stopnji so se maškare podružile v telovadnici, 4. in 5. razred pa sta odšla tudi na sprehod po Desklah poiskat druge maškare. Našli so jih pri vrtcu.

Zakaj imajo otroci radi pust?

Pust imam rad, ker se našemimo in jemo sladkarije, ker mečemo konfete in hecamo kurente. (Blaž)

Najbolj všeč mi je bilo, da smo se cela ulica oblekli v isti kostum, ki smo ga naredili sami. V soboto smo šli z orkestrom po Desklah in nabirali denar za dobrodelne namene. Danes bomo po pouku še enkrat šli po Desklah in šli po hišah in blokih. (Rene)

V soboto mi je bilo zelo všeč, ker smo s prijateljicami odšle na pico, ko nas je lovil rezon, hodile smo po hišah, šle v Ložice, Anhovo, Rodež in Gorenje Deskle in smo se lepo imele. (Gaja)

Pust mi je všeč, ker smo lahko beli pod nosom zaradi krofov! (Lara S.)

Pust mi je všeč, ker se vsi našemimo, spoznamo dobre ideje in naberemo veliko sladkarij! Maškare smo šle v soboto po veliko hišah, potem je bilo druženje še na taborniškem placu s testeninami z golažem. (Nina)

Pust mi je všeč, ker vsako leto z mamo narediva kostume. Letos sva naredili rdečo gobo od Super Maria. Sicer je bila kapa prevelika, ampak je bilo zelo zanimivo. V soboto so vsi imeli zelo lepe kostume. (Adna)

Všeč mi je, ker se oblečemo v maškare in se vsako leto srečamo na vasi, da gremo do Deskel in nazaj do Gorenjih Deskel na vas. Tam počakamo še druge maškare. Letos sem videla viteza, gasilce, Asterixa in Obelixa. S prijatelji sem se imela zelo lepo. (Zala)

Všeč mi je bilo, ker smo se namaskirali in šli spraševat po hišah, če imajo kaj za pusta hrusta. Ko smo šli v nedeljo v Italijo, mi je bilo všeč, ko smo gledali različne maškare. (Andrej)

Všeč mi je bilo, ko smo s pihalnim orkestrom hodili od hiše do hiše. Otroci smo vedno hodili naprej po sladkarije in denar. (Vito)

Pust mi je všeč, ker se lahko oblečemo v pustna oblačila. Danes bomo šli hodit po Desklah. (Dženis)

Pust mi je všeč, ker se oblečemo v kostume in hodimo od hiše do hiše in nabiramo sladkarije in denar. (Žana)

Pri pustu mi je najbolj všeč rajanje, hecanje in zabava. (Kristjan)

(Skupno število obiskov: 85 , današnji obisk: 1)
Dostopnost