(05) 398 30 00 tajnistvo@osdeskle.si
Select Page

Tudi letos smo na razredni stopnji obeležili dan slovenskega športa. V goste smo povabili različna društva, ki so učencem predstavila svojo dejavnost, jim dala možnost preizkusiti se v posameznem športu in jih povabila k vpisu.

Učenci so se lahko preizkusili v odbojki (OK Salonit Anhovo – Kanal), košarki (KD Nova Gorica Mladi), mažoretni dejavnosti (Twirling skupina Deskle), plesu (Plesna šola KreArt Nova Gorica), kotalkanju (KK Perla Solkan) in plezanju (Plezalna šola Peter Mrak).

Odziv vseh udeležencev, tako učencev in gostov kot tudi učiteljev in učiteljic, je bil več kot dober. Učenci so se zabavali in se kaj novega naučili, vzdušje je bilo odlično, poškodb ni bilo in cilji športnega dne so bili doseženi.

Nekja vtisov učencev in predstavnikov deuštev:

Najbolj fajn se mi je zdelo plezanje! – Komaj čakam, da poskusim kotalkanje! – Že lani sem hodil na košarko in komaj čakam, da se letos spet začne. –  Najbolj všeč mi je bila odbojka. – Učiteljica, a ste na videla? Kako smo plesali?

Z organizacijo smo bili zadovoljni, zdelo se nam je, da so tudi otroci uživali. – Dogodka smo se udeležili že pretekla leta in je vsakič fajn. – Letos smo prvič in smo zelo veseli, da ste nas povabili, da imajo učenci možnost poizkusiti različne oblike športnega udejstvovanja.

Ob tem se še enkrat iskreno zahvaljujemo vsem sodelujočim, ki so se odzvali našemu povabilu in si vzeli čas za naše učence.

Več slik najdete v galeriji.

(Skupno število obiskov: 52 , današnji obisk: 1)
Dostopnost