(05) 398 30 00 tajnistvo@osdeskle.si
Select Page

LETOVANJE IN POČITNIŠKE DEJAVNOSTI

POLETNE PROSTOVLJNE AKTIVNOSTI

POLETNE PROSTOVLJNE AKTIVNOSTI

Če želiš počitnice preživeti na drugačen način,
prispevati svoj delček za boljši svet
in se srečati z vrstniki,
ki jim ni težko pomagati drugim,
te vabimo v prostovoljstvo!

Prostovoljstvo ni samo pomoč nekomu, ki pomoč potrebuje, ampak tudi priložnost za nabiranje izkušenj, raziskovanje poklicev, spoznavanje novih prijateljev in še marsikaj drugega.

V poletnem katalogu so zbrane aktivnosti, namenjene mladim prostovoljcem do 30. leta. Tiste, ki so primerne tudi za mladoletne, so na vrhu označene z zeleno roko – znakom »Mladim prostovoljcem prijazna organizacija«. To pomeni, da za mlade prostovoljce poskrbijo usposobljeni mentorji, ki mlade uvedejo v delo, jih pri tem spremljajo, spodbujajo in jim zagotavljajo varne pogoje dela.

Vabimo te k sodelovanju v aktivnostih, ki bodo med poletnimi počitnicami 2024 potekale v različnih krajih po Sloveniji, nekatere aktivnosti pa lahko izvajaš tudi od doma. Zato vabljen, da si ogledaš in prebereš čisto vse!

·         Katalog_poletnih_prostovoljskih_priložnosti_za_mlade_2024 Slovenija

·         Katalog_poletnih_prostovoljskih_aktivnosti_Mestna občina Ljubljana_2024

več…

NEPOZABNE VODNE DOGODIVŠČINE ZA OTROKE

NEPOZABNE VODNE DOGODIVŠČINE ZA OTROKE

Pridruži se nam na nepozabnih poletnih dogodivščinah ob jezeru Most na Soči! Na Otroški poletni ŠPON-adi (Športno, Pustolovsko, Odbito, Nepozabno) bomo veslali, raziskovali, ustvarjali, plesali, se kopali, igrali družabne igre in še veliko več! Poskrbeli bomo, da se boš zabaval, spoznal nove prijatelje in preživel aktivne počitnice. 🌟

Tedenski termini:

  • 1.7.–5.7. (5 dni) 🌅
  • 19.8.–23.8. (5 dni) 🏖️
  • 26.8.–30.8. (5 dni) 🌴

Kje: Terasa pri Vodni Hiši – Most na Soči od 7:30 do 16:30 🌊 več…

ZNANSTVENO POČITNIŠKO VARSTVO

ZNANSTVENO POČITNIŠKO VARSTVO

Da otrokom med poletnimi počitnicami ne bo dolgčas, e-hiša tudi letos ponuja dva termina Znanstvenega počitniškega varstva (ZPV). ZPV bo potekalo dopoldne na Mladinskem centru Nova Gorica (Bazoviška ul. 4, pod tribunami stadiona), kjer po novem domuje e-hiša.

Znanstveno počitniško varstvo je namenjeno otrokom od 1. do 5. razreda in bo potekalo v dveh DVODNEVNIH terminih:

  • 1. termin: 3. 7. 2024 in 4. 7. 2024 (2 dni)
  • 2. termin: 21. 8. 2024 in 22. 8. 2024 (2 dni)

Več si lahko preberete tukaj.

POLETNA POČITNIŠKA ŠOLA

Med poletnimi počitnicami, bomo na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Univerze v Mariboru organizirali POLETNE POČITNIŠKE ŠOLE za osnovnošolce, srednješolce in študente.

Na počitniških šolah, katere izvajajo naši izkušeni profesorji in asistenti, omogočimo mladim stik z aktualnimi vsebinami tehniških področij. Za vse, ki si želijo odkriti in raziskovati čarobni svet tehnologij ter razvili boljšo predstavo o poklicih prihodnosti, pripravljamo navdihujoče delavnice.

Vse podrobnosti počitniškega dogajanja na UM FERI si lahko ogledate na spletnih straneh Akademije FERI, kjer najdete tudi povezavo do prijave na posamezno delavnico. Dogajanje bo potekalo v živo, v samih prostorih fakultete (Koroška cesta 46, 2000 Maribor).

Udeležba na delavnicah je brezplačna, zagotovljena pa bo tudi pijača in prigrizki. Število razpoložljivih mest je omejeno, zato je priporočljivo, da si učenci pravočasno rezervirajo mesto.

Na vsa dodatna pojasnila v zvezi z delavnicami se lahko obrnete na naslov: akademija.feri@um.si

Na UM FERI se bomo potrudili, da bodo vaše poletne počitnice zabavne, poučne in perspektivne.

Veselimo se vaših prijav in vas lepo pozdravljamo!

Ekipa UM FERI

POLETNE DEJAVNOSTI ZA OTROKE IN MLADINO V ZAVODU SV. STANISLAVA, LJUBLJANA ŠENTVID

Spoštovani učenci in starši,

vabimo vas, da se pridružite našim poletnim dejavnostim, ki bodo potekale v okviru Zavoda sv. Stanislava. Pripravili smo zanimive in poučne programe za različne starostne skupine:

  • Poletni jezikovni teden za učence od 6. do 9. razreda
  • Poletna šola Lego Spike za učence od 4. do 6. razreda
  • Poletna šola Minecraft za učence od 7. do 9. razreda
  • Poletna šola Virtualna resničnost za dijake od 1. do 3. letnika

Novost letošnjega poletja pa je Poletna šola za kemijo, namenjena vsem kemijskim navdušencem od 2. do 4. letnika. 

Ne zamudite priložnosti za nova znanja, ustvarjalne delavnice in zabavno preživljanje počitnic. Več informacij in prijave najdete na naši spletni strani: https://www.stanislav.si/poletne-dejavnosti/

Letak poletne dejavnosti ZSVS 2024

 

POLETNA ŠOLA MLADIH ELEKTRONIKOV

Tokrat je šola mladih elektronikov že štirinajstič. Prostih mest je le 15. Prav zato bi radi videli, da ta prosta mesta zasedejo otroci, ki so tehnično nadarjeni, saj bo takim dogodek prinesel veselje. In z njimi bomo seveda potem veseli tudi mi in seveda tudi Vi.

Poletna šola bo na Mašunu med 19.08.2024 in 22.08.2024. Več informacij v priloženih dokumentih.
Upamo, da bo tole obvestilo prišlo do tistih, ki si ga želijo.

Pozdrav, predsednik Društva elektronikov, Darko Volk

POLETNI TABOR ZA DEKLETA MAŠ TO!

Na Poletnem taboru za dekleta Maš to! usmerjam dekleta v skrb za dobro samopodobo, samosprejemanje, ukvarjamo se s čuječnostjo, s svojimi strahovi, kako jih premagati in še z marsičem – na splošno s tem, kako dobro poskrbeti zase v najstniških letih na vseh nivojih – mentalnem, telesnem in čustvenem – ker najstnice to potrebujejo! Usmerjamo se v svojo moč, v pozitivne lastnosti. Spoznavajo se, pridobivajo socialne veščine, se učijo tehnik dihanja in sproščanja, ipd.

 

(Skupno število obiskov: 370 , današnji obisk: 1)
Dostopnost