(05) 398 30 00 tajnistvo@osdeskle.si
Select Page

LETOVANJE IN POČITNIŠKE DEJAVNOSTI

POČITNIŠKI KAMP JURČEK

Pozdravljeni,

Društvo Jurček vabi  k vpisu otrok v inkluzivni poletni kamp, novost v našem prostoru. Namen kampa je učenje sobivanja nevrotipičnih otrok z otroki s posebnimi potrebami – avtizmom, po sistemu Buddy system. To je trojica, ki se druži, uči, sobiva, igra. Nevrotipičen otrok + otrok z avtizmom + spremljevalec. Kamp je dobro strukturiran in strokovno podprt. Če vas vsebina nagovori, vabljeni k ogledu letaka in k vpisu. 

Lepo pozdravljam, 

Patricija Lovišček, univ. prof. def.

MODRE AKTIVNE POČITNICE

Spoštovani!
 
V sklopu Modre akademije organiziramo v juniju in juliju Modre aktivne počitnice. Enotedenska druženja otrok, starih od 5 do 13 let, ki bodo dneve aktivno preživljali pod budnim očesom izkušenih mentorjev, bodo potekala na OŠ Kašelj v Ljubljani. Poletni dnevi bodo zaznamovani z vrsto različnih aktivnosti, ki bodo spodbujale otroško radovednost, ustvarjalnost, iskrivost in navihanost.

Varstvo otrok je zagotovljeno od 7. do 17. ure.

Ker velja, da več kot nas je, bolj je veselo, vas vabimo, da vabilo delite med starše.

POLETJE OB SOČI

Vabljeni,

da med poletnimi počitnicami v različne termine prijavite vaše otroke na aktivno preživljanje prostega časa na jezeru Most na Soči in njeni okolici. Učili in spoznavali bomo veščine kajakaštva, poleg tega pa bomo tudi ustvarjali, plesali, se kopali, igrali družabne igre  in počeli veliko drugih zanimivih stvari. Na Otroškem poletnem ŠPON-u 2022 bodo otroci vsekakor uživali. 

Več informacij lahko preberete v sami prilogi.

Prijavite so možne na spodnji povezavi:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccJvyhaCMTmN0Ul0CUHMAoMllfg_9EaP3v6tlcy6hrphaZoA/viewform?usp=sf_link

S spoštovanjem,
Aljoša Križnič

TEHNOLOŠKI TABOR

V sklopu CŠOD-jevih počitniških aktivnosti julija 4.- 8. 2022 organiziramo enotedenski tabor ki bo temeljil na raziskovanju zvoka.

Tabor je bil zasnovan z mislijo na mlajše, ki jih tovrstve vsebine raziskovanja različnih tehnologij in izdelovanja zanimajo. Izdelovalo se bo različne zvočne naprave, seznanili se bomo z njihovo uporabo, delovanjem in raziskovali pestro področje zvoka. V program je poleg tega vključeno veliko športnih aktivnosti kot so veslanje, plezanje, lokostrelstvo, izdelovanje odlitkov iz gipsa in podobno. Namen tabora pa je predvsem osnovnošolcem približati različne smeri tehnologij, znanosti in ekologije na zabaven in sproščen način.

Prijave zbiramo samo še do 20. JUNIJA!

POČITNIŠKO VARSTVO

Letošnji začetek poletnih počitnic bomo taborniki imeli v znamenju varstva otrok. Poskrbeli bomo, da jim ne bo dolgčas. Poletno počitniško varstvo otrok bo namenjeno starejšim predšolskim otrokom (otroci, ki grejo v 1. razred) in otrokom od 1. do 5. razreda.

Več si lahko preberete tukaj.

POLETNI TABOR ZA DEKLETA “MAŠ TO!”

Zavod PikicaStonoga od 24. 7. do 29. 7. 2022 v Mladinskem hotelu Punkl, Ravne na Koroškem, organizira poletni tabor za dekleta. Več informacij najdete v priloženem letaku.

Skozi šolsko leto 2022/2023 bo Stonoga preko Zooma ponujala tudi brezplačne delavnice:
– brezplačne urice konverzacijske angleščine,
– brezplačne razlage angleških časov,
– brezplačne nasvete staršem, kako pomagati otroku pri učenju angleščine doma in
– brezplačno delavnico 5 jezikov ljubezni, saj se mi zdi sporočilo knjige na temo 5 jezikov ljubezni Garyja Chapmana pomembno.

Aktivnosti in ponudbo lahko spremljate na FB strani Pikicastonoga

POLETNI TABORI BREZ IZGOVORA

Med letošnjim poletjem v Mladinski zvezi Brez izgovora Slovenija pripravljamo taborjenje za učence od 6. do 9. razreda. Na taborjenje se lahko prijavi kdorkoli, otroci in mladi iz socialno šibkejših družin pa se lahko taborjenja udeležijo brezplačno, saj vse njihove stroške poravna Ministrstvo za zdravje.
.

Vse potrebne informacije o taborjenju najdete tukaj.

(Skupno število obiskov: 101 , današnji obisk: 1)
Dostopnost